Privatlivspolitik for brugere af snorken.dk

Hermed gældende cookie- og privatlivspolitik i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR) for denne hjemmeside.

Denne politik er opdateret 2.4.2022.

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på den side du besøger. Hvis annoncer vises på siden, bruges dine oplysninger til at øge værdien af og målrette de annoncer, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvem, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookie deklaration

Se vores cookie deklaration her

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Kontaktoplysninger på dataansvarlig

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Til dette formål har klinikken udpeget en dataansvarlig, der kan kontaktes, såfremt du f.eks. har spørgsmål.

Data ansvarlig kontaktperson er Angelica Lauritzen.

Angelica Lauritzen kan kontaktes på denne email.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og – hvis annoncer vises på siden – vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere hjemmesidens indhold.

Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger

Klinikken videregiver ikke personoplysninger til virksomheder til markedsføring.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du i følge persondataforordningen en række rettigheder:

  1. Du har ret til at blive oplyst om, at vi behandler oplysninger om dig – det er det vi oplyser dig om i denne privatlivspolitik (som klinik har vi oplysningspligt)
  1. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig (indsigtsret)
  2. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig berigtiget (retten til berigtigelse)
  3. Du har ret til at få oplysninger om dig slettet (retten til at blive glemt)
  4. Du har ret til at flytte dine oplysninger – dvs. at vi skal udlevere de oplysninger vi har om dig i et almindeligt anvendt format (retten til dataportabilitet)

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Du finder kontaktoplysninger øverst her i privatlivspolitikken.

Henvender du dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du kan indgive klage til tilsynsmyndighederne – Datatilsynet – over behandling af dine personoplysninger.

Revidering af privatlivspolitikken 

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i nærværende privatlivspolitik for brugere i overensstemmelse med gældende regler på området. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik findes på vores hjemmeside her.

Websitet ejes og publiceres af:

Angelica Lauritzen, ejer af snorken.dk.